zondag 14 december 2008

Herder met schapen


Eén van de mooiste Prairie School-boekjes vind ik "Starry Night". Eerder borduurde ik daaruit al Maria en Jozef op weg naar Bethlehem, gisteren heb ik een kaart gemaakt van de herder met zijn schapen.

2 opmerkingen:

els zei

Dag Miriam,

Eindelijk ben ik erin geslaagd de manier te vinden waarop ik op jouw blog kan reageren. Ik bezoek met grote regelmaat jouw blog en ik geniet van de leuke borduurwerkjes die je maakt. Ik borduur ook graag kaarten en nu ben ik helemaal weg van de twee kerstwerkjes die je gemaakt hebt uit, wat jij noemt, het Prairie School-boekje "Starry Night". Zou jij me a.u.b. verder kunnen helpen hoe ik aan dat boekje of aan de patroontjes kan komen? Ik heb nooit eerder van die boekjes gehoord.
Ik wens je een gezond, gelukkig en creatief 2009 toe.
Groet,
Els.

Miriam zei

Bedankt Els voor je aardige reactie op mijn blog. Helaas kan ik jouw e-mail adres niet zien in jouw profiel, dus kan ik niet per mail reageren. Nu probeer ik het maar zo en hoop ik dat je dit leest.

De Prairie School-patronen zijn in Nederland maar mondjesmaat en tegen redelijk hoge kosten verkrijgbaar. Wel kun je ze goed bestellen via het internet in Amerika en in Engeland. Bijvoorbeeld via http://www.sewandso.co.uk . Op dit moment is de euro bijna net zoveel waard als het pond, dus kost het patroonboekje ongeveer 6 euro. De verzendkosten vallen mee, maar het is natuurlijk wel efficiënter om meteen nog wat te bestellen. Als je ze per mail benadert, dan kun je niet alleen met creditcard maar ook met Paypal betalen.

Succes ermee, ik hoop dat het lukt! Miriam