woensdag 8 juli 2009

Tast temari


Er is een herstart gemaakt met de tweede ronde van "Take A Stitch on Tuesday" en natuurlijk ben ik van de partij. Ik vond het eerder erg jammer dat het verzandde. Voor mij was de voornaamste oorzaak het doorbreken van de wekelijkse regelmaat met allerlei inhaalweken enzovoorts. Ook nu is elke vierde week "vrij", maar aangezien ik een flink aantal steken heb overgeslagen ben ik van plan om in die vierde week een steek te oefenen die eerder aan de orde is geweest.

De zeventwintigste steek is de bullion stitch, oftewel de staafjesknoopsteek. Ik heb deze -voor mij nieuwe- steek geoefend op een temari. Met de sterretjes heb ik de bal nog een beetje extra opgefleurd.

3 opmerkingen:

Miss 376 zei

What a fantastic way to use bullion stitch. I am hoping to get back into the TAST routine. Must finish this RR first

Annet zei

Je hebt het jezelf niet makkelijk gemaakt door op een bal te oefenen! Je steken zien er goed uit. Ik loop ook nog achter met TAST, mijn volgende steek is de cable chain stitch.

Miriam zei

Hoi Annet,

Eerlijk gezegd loop ik ook nog achter met de TAST-steken, ik heb gewoon een aantal steken overgeslagen om weer in de pas te lopen met de hervatte TAST II-groep op Stitchin Fingers. Het gezamenlijk werken motiveert me namelijk. Ik ben wel van plan om de "achterstallige" steken in te halen in de vrije weken.