vrijdag 6 juni 2014

Vrijdag = Etsy dagAns van Annessierraad schreef zelf het volgende bericht over haar webshop met sieraden van gerecycled materiaal:

Ik hou van sieraden en vind het ook heerlijk om van iets ouds weer iets nieuws te maken. Zo kwam ik op het idee om van een oude fiets binnenband een mooi sieraad te maken. Het idee van wat ik ga maken komt meestal pas als ik met een band begin te knippen waardoor er weer iets nieuws ontstaat. Het is erg leuk om een ketting op te vrolijken met verschillende soorten gekleurde kralen waar ik als eerste mee begonnen ben. Daarna kwamen er geleidelijk aan armbanden, ringen, oorbellen en riemen in mijn Etsy shop. De riemen maak ik trouwens van de binnenband van een autowiel.Alles is met de hand gemaakt en is dus ook eigen ontwerp. Ik vind het erg leuk om weer een nieuw ontwerp te maken zodat het weer een unieke ketting word, maar ik heb er inmiddels meerdere in mijn shop staan die soms op andere sieraden lijken. Toch is elk exemplaar uniek, al kies ik wel voor het maken van hetzelfde sieraad in een andere kleur of lengte.Ik heb veel op hobbybeurzen gestaan, totdat mijn dochter een stukje in de krant tegen kwam over Etsy en mij dit liet lezen, ze vroeg toen aan mij of het niet iets voor mij was. Ik heb er over nagedacht en heb mijn shop gestart met nog niet zo heel veel ervaring daarin en geleidelijk aan begon het steeds meer vorm te krijgen, zo werd het steeds leuker, vooral toen ik mijn eerste artikel verkocht.

Mijn bestellingen gaan nu het meest naar de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Italië en Frankrijk. Ik vind het iedere keer weer heel apart wat ik hier met de hand heb gemaakt, gedragen word aan de andere kant van de wereld. Heel bijzonder!

1 opmerking:

Ilona Grooters zei

TROTS op mijn moeder.

Xx haar dochter