donderdag 14 november 2019

2500 !!!


Wie had dat ooit gedacht, ruim elf jaar geleden! Vandaag post ik het 2500ste blogbericht. Ik beleef er veel plezier aan en hopelijk anderen ook, hoewel de bezoekersaantallen de laatste jaren duidelijk zijn afgenomen. Daar moet je overigens niet uit concluderen dat er niemand meer naar de berichten kijkt: op dit moment is het aantal pageviews ongeveer anderhalf miljoen.


Ter ere van de blogverjaardag ga ik textielkaarten versturen naar wie dat graag wil, dat wil zeggen naar tien lezeressen uit Nederland en twee uit het buitenland. De inschrijving stopt op 1 december en als er teveel belangstellenden zijn, zal ik dan de kaarten verloten. Leuk om post te krijgen toch?


Onder dit bericht kun je je naam achterlaten als je mee wilt doen. En natuurlijk de kaart waar de voorkeur naar uitgaat. Het is ook heel handig als ik je op één of andere manier kan bereiken, bijvoorbeeld via je blog of mailadres.


De twee kaarten op de tweede foto zijn de zijden jurk uit het Palmhoutwrak en een fluwelen etui en koehoorn kam. Op de blauwe en op de groene kaart staat een heel klein kruissteekpatroontje, zoals je op de vierde foto kan zien.


Tot slot een wat oudere kaart uit het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem met een merklap van 1790.

Voor de handigheid hier een genummerde lijst van de kaarten waaruit je kunt kiezen:
1. Merklap Jan Houtman met een krans in het midden
2. Merklap Jan Houtman met een ezeltje in het midden (2x)
3. Zwanen in Liers kant
4. Ballerina in Liers kant
5. Eén van de andere kaarten in Liers kant van Fie van Dijk-Lagerweij
6. Vierkante quilt Anny Mulders-Akkermans
7. Kralenbeursje
8. Wandkleed Wonderboom
9. Zijden jurk Palmhoutwrak
10. Fluwelen etui en koehoorn kam uit het Palmhoutwrak
11. Klein kruissteekpatroontje: naar keuze krans, vogeltjes, kerstboom of patchwork met 4 hartjes
12. Merklap Openluchtmuseum 1790

Ik hoop op veel reacties!




3 opmerkingen:

Miriam zei

Heeeeeeel hartelijk gefeliciteerd met deze mijlpaal van je 2500ste blogbericht !!! Altijd leuk jouw creatieve kunstzinnige berichtjes over diverse vormen en producten van huisvlijt en andere mooie artistieke bezienswaardigheden.

Stofsierlijk zei

Wat zijn het er al veel. Leuk! Gefeliciteerd. Ik volg je al jaren maar of ik ze allemaal gezien heb? Geen idee. Een kaartje lijkt me leuk, vooral die van Jan Houtman. Die blijven mooi.Hartelijke groeten Beerta

De Breimeisjes zei

Hallo Mirjam, ik had je reactie op de Breiclubblog gezien, maar wist toen niet welke Mirjam je was :-) Dat heb ik nu ontdekt! Gefeliciteerd met je mooie mijlpaal!
En post, daar ben ik dol op. Ik zou me graag laten verrassen!
Groetjes,
Akkelien