donderdag 5 augustus 2010

Ingelijst


Ter afsluiting van de hele serie berichten over het fruitstilleven, toon ik vandaag het ingelijste resultaat. Op het inlijsten heb ik aardig zitten zwoegen, al was ik dankbaar voor alle tips die ik via mijn blog en per mail kreeg. Met het eindresultaat ben ik dusdanig tevreden dat ik er meerdere foto's van laat zien.


Het werkstuk heb ik dinsdag persoonlijk naar het stadhuis van Tiel gebracht. Erg aardig was dat ik de ruimte waarin de borduurwerken op 12 september te zien zullen zijn, alvast mocht bekijken. De burgemeesterskamer van het Ambtmanshuis vormt op die zondag het indrukwekkende historische decor van de kleine tentoonstelling. Ik ben benieuwd!

13 opmerkingen:

els zei

Wat een schitterend stukje borduurwerk, mooi he als het is ingelijst! fijne dag en groetjes van Els.

nienke zei

Wat is het prachtig geworden Miriam, echt eer van je werk. Het was leuk om je vorderingen te kunnen volgen.
Kreeg je nog complimenten voor je werk op het stadhuis?

Groeten, Nienke

Samira zei

Hij is echt heel mooi geworden!
Mooi lijstje heb je er ook voor gekozen. Past goed. :D

Miss 376 zei

You've done a good job of the framing, it looks lovely

Corina zei

Ziet er goed uit, zo Miriam! Die passepartout maakt 'm heel fris. En wie weet ga ik tegen die tijd even kijken in Tiel.

Marian zei

Wat ziet het er geweldig mooi uit.

LiaGovers zei

Het is een pracht werk geworden, Miriam. Echt complimenten, hoor!

Dineke zei

Mooi zo in de lijst zeg.

Miriam zei

Mooie lijst heb je erbij gekocht zeg. Het is echt helemaal áf zo, letterlijk en figuuurlijk.

Jammer dat Tiel nét iets te ver weg is voor mij anders was ik vast gaan kijken.

Groetjes
Miriam

Esther zei

Erg mooi geworden! Was leuk om dit werk te volgen.

ilse zei

Beste Mirjam,

ik kom dit net tegen op internet. Ik wil even zeggen dat wij al wisten dat borduren een behoorlijke opgave was, maar het stap voor stap bijhouden van al het werk geeft aan wat een opgave dit is geweest! De gemeente Tiel is dan ook superdankbaar en vinden het werk, zoals sommigen vragen, erg, erg mooi.
Nogmaals bedankt!

Verder wil ik iedereen uitnodigen voor Open Monumentendag op 12 september in Tiel. Mocht dit niet lukken dan zijn alle borduurwerken ook nog een aantal weken te bezichtigen in de hal van het gemeentehuis. Het is zeker de moeite waard!

Ilse Schuuring
gemeente Tiel

corryoud zei

Beste Miriam,

Zo-even werd ik getipt over uw blog. Wij zijn erg blij dat wij in Tiel op de monumentendag borduurwerk tentoon mogen stellen dat met zoveel enthousiasme is gemaakt. En wat is het leuk om te lezen hoe het tot stand is gekomen en de vorderingen op de foto's te kunnen zien! Ik heb echt even zitten genieten en verheug me er op om het in het echt te kunnen bewonderen. Voor nu alvast veel dank voor het borduren en voor het mooie dagboek eromheen. hartelijke groet Corry van Rhee-Oud Ammerveld
wethouder Tiel

Miriam zei

Hartelijk bedankt iedereen voor de positieve reacties, in het bijzonder ook de dames van de gemeente Tiel. Begin september zal ik de tentoonstelling natuurlijk promoten op mijn blog, in de hoop dat er veel kijkers komen.