woensdag 18 juli 2012

Druk druk druk


Eigenlijk wil ik het niet te vaak en te veel zeggen, maar de laatste loodjes van dit schooljaar wegen zwaar dit jaar. Dat komt doordat we lang door moeten en vooral ook door de verbouwing van de school. Het einde is nu echter binnen handbereik en er is zelfs beter weer voorspeld voor volgende week!


Er is zeker wel nieuws op handwerkgebied. Zo heb ik zaterdag bij de Wibra hele leuke katoen gevonden van het merk Nina. Als je goed kijkt zie je de prijs op de foto, maar we kregen 25 procent korting. Op al het brei- en haakgaren trouwens, al weet ik niet of het deze week ook nog geldt.

Het is nogal dun. Op het etiket staat geschikt voor (brei-)naalden 2 1/2 tot 3 1/2. Ik haak er echter het mooist mee door de naald nog een slagje dunner te nemen, dus haaknaald nummer twee. Je kan hierboven al een glimp opvangen van mijn eerste werkstuk met deze katoen, maar later zul je meer zien.


3 opmerkingen:

Elizabeth zei

Nou.., ik weet uit ervaring hoe druk je het hebt aan het einde van het schooljaar! Het lijkt elk jaar gekker te worden..
En dan nog een verbouwing; ook daar kan ik van meepraten.. Tjonge, je wordt geleefd in zo'n tijd!
Maar het einde is in zicht, en dan kun je heerlijk vakantie houden.
Deze katoen zag ik vandaag ook bij de Wibra. 'k Vond het er best goed uitzien, zou er idd ook mee haken en niet breien. Ben benieuwd naar jouw ervaringen!

Groetjes, ELizabeth

Miss 376 zei

I like the what you've done with it so far, looks really pretty.
We're hoping for a change to better weather very quickly, it's not been very summery so far

Corina zei

Nooit bij nagedacht dat ze daar ook van dat katoen zouden kunnen hebben. Het lijkt of je je aan frivolité hebt gewaagd, zie ik dat goed?