zondag 1 juli 2012

Noppen


Al een hele poos ligt deze noppentas te wachten op voltooiing. De noppen waren klaar, maar een stukje wit én een draagband moesten nog gehaakt worden. Helemaal niet zo erg, ware het niet dat de tas een beetje scheef is ....

Ik ben nu bezig met de afronding, maar of het wat wordt?

5 opmerkingen:

marcella zei

natuurlijk 'wordt' het wat ;) De tas is heel erg leuk! Toch zit er bij veel projecten wel een dingetje dwars bij de afronding, een klein beetje scheef hier of daar, een paar foute steekjes of...en het lijkt maar of dat kleine dingetje almaar groter wordt. Ik denk dat we daar allemaal zo nu en dan onder lijden ;) Een pracht tas voor de zomer, veel plezier er mee

Michelle zei

Hij ziet er al erg leuk uit, wel af maken he ;) Komt wel goed, geen enkel project is helemaal perfect denk ik dan altijd..

Liefs Michelle

Betsy zei

Dit wordt zeker wel wat! De kleuren zijn heel mooi en fleurig. Eventueel kun je de tas eerst even op maat opspannen en daarna pas in elkaar naaien. Gaat vast wel lukken.

Fijne zondag nog en een lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Marian zei

Je kan ook voor het in elkaar zetten een draad rijgen aan de te "lange" kant en zo op maar van de korte kant maken, daarna gewoon in elkaar naaien. Hij is wel heel erg leuk met die gekleurde noppen.

Marian zei

Sorry voor de tikfout, ik bedoelde natuurlijk op maat maken.