zaterdag 17 november 2012

Babyvestje


Nu ik een aantal dingen heb afgerond (mijn witte ronde CAL-kleed is bijvoorbeeld eindelijk af), mocht ik van mezelf beginnen met een babyvestje. Baby's genoeg: ééntje al geboren en nog drie op komst. Voor allemaal wil ik iets maken, maar dat hoeft natuurlijk niet noodzakelijkerwijs hetzelfde zijn. Bovendien is er misschien nog wel wat op voorraad.

Maar goed, deze wol had ik op de handwerkbeurs speciaal voor een babyvestje gekocht. Eigenlijk is het sokkenwol, dat schijnt niet helemaal veilig te zijn. Als je de baby erin te slapen legt tenminste. Maar waarom? Weet één van de lezers dat?

Het patroon komt uit een boekje van de Zeeman, alleen gebruik ik totaal andere kleuren. Als ik het af heb, zal ik het weer laten zien.

5 opmerkingen:

Rita Janssen zei

De kleur vind ik in elk geval super! Het mag wat flashy zijn. Het model ziet er ook goed uit, maar waarom sokkenwol niet goed zou zijn, weet ik ook niet, het is toch lekker warm? Dat zou ik ook wel willen weten, want ik maak soms knuffels uit de restjes sokkenwol... misschien ook niet zo'n goed idee dan?
Groetjes, rita.

Peper Molen zei

hele mooie kleuren! geen idee waarom sokkenwol niet goed zou zijn? misschien de samenstelling van het garen waarin een kindje zijn warmte niet goed kwijt kan? succes met breien!

Johanna Zweden zei

Heel mooi, en wat een kleuren
Een fijn weekeinden groetjes Joke

AnitaS zei

Mooie kleuren zijn het. Wordt vast een heel mooi vestje.

Petra zei

Prachtige kleurtjes Miriam, wat ben jij creatief zeg!!
groetjes Petra