woensdag 21 november 2012

OudjesElke handwerkster kent dat wel: opeens ga je niet meer verder met een bepaald project en pak je wat nieuws aan. Hoe dat komt, ik weet het niet. UFO's kunnen tamelijk frustrerend zijn, al is het natuurlijk ook leuk om wat nieuws aan te pakken. Plannen genoeg!

Toch denk ik dat het goed is (voor mezelf in ieder geval) om een paar oudjes op een rijtje te zetten ter bezinning. Ik zou erg tevreden zijn als het lukt om er minstens een paar aan te pakken.


Op 28 mei plaatste ik bijvoorbeeld de laatste update van de Amsterdamse geveltjes. Het tweede huis is bijna af, maar dat is al een hele tijd zo. Verder is er nog de Burridge Lake Aran Afghan. Voor 2/3e afgerond, nu de rest nog ...

Misschien zijn dit wel genoeg projecten om aan te pakken. Je hoort ervan!

5 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Dat ziet er leuk uit Miriam
dus er gauw mee doorgaan
Fijne dag groetjes Joke

AnitaS zei

Af en toe moet iets gewoon afgemaakt worden. En die geveltjes zijn ook nog eens erg leuk.

Paula zei

Heel herkenbaar. Er zijn ook zoveel leuke dingen te doen, je doet zoveel inspiratie op op Internet. En ja, dan hebben we gewoon niet genoeg tijd.
Maar het geeft wel heel veel voldoening als een oud project wordt afgerond, dus succes :-)
Groetjes,
Paula

marcella zei

zo nu en dan moeten we onszelf eens vriendelijk toespreken voor de mand met ufo's :)

Rita Janssen zei

Zo herkenbaar! Zo heb ik er tientallen liggen en soms begint een mens eraan en zijn opeens meerdere projecten klaar :) Maar soms liggen ze jaren op afwerking te wachten....
Je moet doen waar je zin in hebt, dan boek je het beste resultaat!
Groetjes, rita.