dinsdag 8 januari 2013

Gemaakt in 2012 (3e kwartaal)


Eerlijk gezegd heb ik wel een paar hele kleine dingetjes overgeslagen, maar het derde kwartaal lijkt dan ook vooral het kwartaal van de grote klussen. Eerst en vooral is het dikke vest afgerond. Tot nu toe is het op de meeste dagen te warm om het aan te trekken, maar het oogst veel bewondering. Men wil het zelfs nabreien!


Met behulp van een paar lijstjes zijn een paar mooie borduurtjes afgerond.


Het werk van Permin blijft toch favoriet bij mij.


Eerst haakte ik het kleed in het zwart en daarna deden we dat gemeenschappelijk nog eens over. Er waren veel meer meehaaksters dan ik verwacht had en het werd dan ook een leuke klus.


Naast een kleedje van Beiers bont, maakte ik ook een verteltas die inmiddels al goed gebruikt is.Nóg een vest dat afgerond is in oktober, namelijk het Four Seasons Vine Lace vest.

5 opmerkingen:

Corina zei

Leuk om ze nog eens voorbij te zien komen, mooie warme vesten, dat prachtige gehaakte kleed, die borduurtjes zo leuk ingelijst... ook jij bent erg productief geweest!

Anoniem zei

...om jaloers op te worden...

Rita Janssen zei

Jij hebt toch wel heel veel gemaakt hoor Miriam. De lijstjes met borduurwerk vind ik supermooi, vooral het eerste! Maar ook de kleedjes en de 2 gebreide vestjes zijn heel mooi.
Groetjes, rita.

Marga Boot zei

Wat ben jij toch creatief! Het is allemaal prachtig, vooral dat zwart geborduurde vind ik heel mooi. Ik heb het geprobeerd, n.a.v. jou link, maar het lukt mij niet. Ik heb te weinig geduld om te borduren. Maar, ik blijf het prachtig vinden en ik hoop er nog veel te zien van jou!

Groetjes, Marga

Petra zei

wat een leuk en creatief blog heb jij! ik ben nu ook helemaal in de borduurmodus..kan er geen genoeg van krijgen ;) Jouw beierse kleedje vind ik super. Groetjes, Petra