vrijdag 9 mei 2014

Vrijdag = Etsy dagVandaag staat de Etsywinkel van Luca van Breda in de spotlights. Zoals gebruikelijk is heb ik haar drie vragen gesteld, zodat je iets meer over haar te weten komt.

Om te beginnen vroeg ik haar of ze speciaal iets met dieren heeft:

Ik haal veel inspiratie uit dieren. Ik vind ze gewoon ontzettend leuk! Ik ben begonnen met het haken van amigurumi (gehaakte/gebreide knuffeltjes). Eerst naar patronen, daarna vooral eigen ideeën. Uiteindelijk zijn daar de magneetjes en sleutelhangers uit gekomen. Toen ik eenmaal de eerste had gehaakt, volgde er al snel meer.In het begin haakte ik vooral naar patronen. Ik heb een boekje waarin patronen staan voor het haken van taartjes. Daar stond o.a. een patroon voor een taartpuntje in. Ik vond hem alleen niet leuk genoeg, en heb hem net zo lang aangepast totdat ik tevreden was. Je kunt veel kleurcombinaties maken met de taartpuntjes, daarom vind ik ze zo leuk!

Ik heb er wel eens aan gedacht om mijn eigen patronen te gaan verkopen. Ik vind het alleen lastig om een patroon te schrijven. Ik ben vaak bang dat het niet duidelijk genoeg is voor de klant. Ik denk dat het gewoon een kwestie van beginnen is, waarschijnlijk (ik hoop het, haha) wordt je er steeds handiger in. Misschien binnenkort toch maar eens een poging wagen ...
Vorig jaar heb ik mijn spulletjes op de Vrijmarkt verkocht. Toen ben ik in contact gekomen met een vrouw die brocante markten organiseert. Ze had interesse in mijn gehaakte taartpuntjes. Sindsdien verkoopt ze de taartpuntjes en andere gehaakte dingetjes, zoals onderzetters en sierkraagjes.

2 opmerkingen:

Rita Janssen zei

Prachtige spulletjes maakt die mevrouw, misschien kan ze toch eens overwegen om een boekje uit te brengen of haar patronen uit te schrijven? Ze gaat vast succes hebben!
Grtjes, rita.

jokie de beer zei

Als je zulke leuke patroontjes maakt zou het toch heerlijk zijn als je ze kon verkopen.,
groetjes Joke