vrijdag 16 juli 2010

En de winnaar is .....


Het is 16 juli, dus de challenge "Groeten uit" is afgelopen. Er zijn vijf inzendingen binnengekomen. Eerlijk gezegd valt de oogst een beetje tegen. Om nu drie prijzen te verdelen onder vijf deelnemers, dat vind ik een beetje sneu.

Vandaar dat ik besloten heb om ieders bijdrage te borduren en naar de inzender op te sturen, zodat iedereen een beetje in de prijzen valt. Met behulp van de randomizer heb ik ook een "hoofdwinnaar" gekozen. Esther is de gelukkige geworden. Ik zal haar een verrassingspakketje sturen, waarvan ik de inhoud nog even niet laat zien. Gefeliciteerd Esther!

List Randomizer

There were 5 items in your list. Here they are in random order:

1. Esther
2. Christina
3. Inge
4. Diane
5. Beerta

Timestamp: 2010-07-16 19:27:38 UTC

4 opmerkingen:

Annemarie's Breiblog zei

Hoi! Hier even een berichtje om je te helpen herinneren aan de Link-Your-Stuff-Day op mijn blog. Hopelijk lees je het op tijd!
Groetjes, Annemarie

studiowit zei

Esther gefeliciteerd!

Bietje zei

Proficiat allemaal. Jullie hebben het allemaal verdiend.
Ik weet hoe lastig het was. Zelf heb ik ook geprobeerd om iets maken voor deze wedstrijd. Maar dat is lastig. Wat is nou representatief voor mijn omgeving? En dan had ik ook niet zo'n leuk borduurprogramma dat de kleurtjes voor mij in keurige hokjes zet op de computer. Helaas.
Maar ik heb wel genoten van jullie werk. Dank je wel.

Esther zei

Wowww wat heb ik een mazzel! Ben helemaal blij dat ik eens geluk heb hahahahahaha. Dankjewel!!!
Jammer dat er zo weinig inzendingen waren want ik vond het een leuk initiatief.

Zal met veel plezier op de postbode wachten en het zeker weten op mijn blog zetten. Dankjewel voor je creativitiet om iets als dit te organiseren.