donderdag 24 februari 2011

Mislukt?


Naar een schattig patroon heb ik dit babyknuffeltje gehaakt. Maar op de een of andere manier kloppen de verhoudingen niet en het is duidelijk anders geworden dan het voorbeeld. Wat nu te doen? Weggooien? Proberen op te knappen met met wat borduursteken?

10 opmerkingen:

els zei

Ik zit samen met mijn kleinzoon Joris( 6 jaar) je blog te bekijken en hij zegt dat er nog oogjes opkunnen, mondje armpjes, beentjes en een neusje en een rammellaartje.
Groetjes van Joris en Els.

Gingini zei

Ach joh, deze basis ziet er toch schattig uit? Een beetje handwerkster maakt daar een heel lief popje van! Dus ik verwacht de volgende keer wel een metamorfose hoor! :)

Villapark zei

is dit "sleeping sarah"die heb ik ook (2x) gemaakt en die zien er inderdaad anders uit. het lijkt er een beetje op dat je onderaan iets niet goed gedaan hebt. maar ik zou er gewoon een paar oogjes op maken en twee armpjes. het is een lief dingetje. hartelijke groeten, beerta

Pauline zei

Nee, niet weggooien!
Franje aan het mutsje, belletje er in en het is evengoed een heel lief speeltje voor een klein kindje.

Miriam zei

Ja, dit is vermoedelijk "Sleeping Sarah". Ik kan het patroon nu even niet meer vinden, omdat ik het al een poos geleden heb gemaakt.

Maar goed, jullie aanmoedigingen hebben geholpen: ik ga proberen om er wat van te maken!

Miss 376 zei

A face would transform her, and I am sure someone would love her. She is a lovely shape

Corina zei

Niet weggooien hoor, daar is nog heel goed iets van te maken!

miek 2 zei

ik zou ook een gezicht er op maken en evt. een pompom (ofzo) aan de punt maken
groetjes

Lillebi zei

Niet weggooien hoor...
Ze is heel lief. Als je haar een jurk geeft die in verhouding is met de muts, klopt het weer. Misschien nog beentjes/voetjes eraan. Een gezicht zou ik juist minimaal houden. Misschien geven de zonnekindpoppen je wat inspiratie.
Vele groetjes, Lilian.

Villapark zei

.