dinsdag 27 augustus 2013

[OT] De tuin



Deze zomer geniet ik extra van de tuin. Hoewel het volkomen "out of topic" is, wil ik jullie laten meegenieten. Om te beginnen van de chrysant, die voor een luttel bedrag vorige week bij AH werd aangeschaft. Is het geen pracht!



Verder hebben we veel druiven deze zomer en de druivenstruik groeit weelderig. Het zijn niet zo grote druiven hoor en de pitten zijn wel full size. Maar ik ben erg tevreden hoe de plant het doet.



In het tuincentrum schaften we een paar dingen aan, waaronder een zakje "gele zomerbloemen". Geen idee wat ze daar precies mee bedoelen, maar het is een succes. Evenals de "randjesbloemen" ook al zo'n mysterieus zakje zaad met een grote opbrengst.



Geheel verscholen tussen het groen worden de eerste lampionnetjes oranje. Het is eerlijk gezegd een niet zo fraaie plant, de uiteindelijke opbrengst maakt echter alles weer goed. Uiteraard zullen we ze drogen en op een schaal leggen.

3 opmerkingen:

Elizabeth zei

Het is heerlijk om zo van je tuin te genieten!

Hobbyrita zei

Heerlijk is het om in de zomer van je tuin te genieten, van het fruit en de bloemen die we zomaar krijgen en die ons leven opvrolijken.
Grtjes, rita.

Jane zei

They look so cheerful, and well done with the grapes, you'll have something to look forward to eating