vrijdag 6 januari 2012

Vrijdag = Etsy dag

Etsy is nog niet zo bekend in Nederland en dat vind ik onterecht. Vandaar dat je voorlopig elke week op vrijdag kunt kennismaken met een creatieve Etsy-verkoper op mijn blog. Deze week word je uitgenodigd om eens te gaan kijken in de winkel Papierdier van Marjolein.


Jouw winkeltje is op 21 november 2011 geopend en je hebt nu al 4 sales. Wat is het "geheim" van deze vliegende start?

Ik ben inderdaad erg tevreden met hoe het tot nu toe gaat. Maar mijn doel is niet om zoveel mogelijk te verkopen, ik ben mijn Etsy-shop vooral begonnen om er plezier aan te beleven. Dat is gelukt! Etsy is een geweldige manier om in contact te komen met creatieve mensen van over de hele wereld, en om jouw werk ook aan hen te laten zien. Ik vind dat enorm inspirerend. Ik denk dat als het lukt om dat plezier uit te stralen, de verkoop vanzelf z'n gang zal gaan!


Ben je van plan om in deze richting ook professioneel verder te gaan als je straks bent afgestudeerd?

Ik heb inderdaad de ambitie om af te studeren als grafisch ontwerper. Dat kan tot allerlei dingen leiden in de toekomst, ik heb een hoop interesses dus geen idee waar ik uitkom. Voorlopig is Etsy voor mij een leuke hobby, en... houd me in de gaten, want ik zit vol ideeën om mijn winkeltje mee uit te breiden! Eén ding dat zeker is, is dat er binnenkort ook wenskaarten te koop zullen zijn, daar ben ik nu mee bezig.


Is jouw werk nog elders te zien of te koop?

Mijn werk is verder (nog) nergens te koop. Wel was mijn kerstkaart te zien op de blog van 101 Woonideeën en heb ik een eigen blog. Verder ben ik te volgen op Twitter, op Facebook en heb ik een verzameling leuke plaatjes op Pinterest gezet.