woensdag 25 december 2013

Terugblik en nieuwe plannenIn 2012 gaf ik per kwartaal een overzicht van de gemaakte handwerken. Dat ben ik in dit veelbewogen jaar niet van plan, al is er genoeg uit mijn vingers gekomen.

Vandaag wil ik even stil staan bij de meest populaire berichten. Bovenaan staat met stip een bericht uit 2008 dat in het geheel geen informatie meer bevat, alleen een link naar een nieuwer bericht. Meer dan 10.000 views voor een bericht over gratis kruissteekpatronen! Inmiddels heb ik een vervangende lijst gepubliceerd. De meeste mensen nemen niet de moeite om even door te klikken, maar de link naar het nieuwere bericht is hier te vinden.

Op nummer twee staat het het eerste deel van de CAL met bijna 3000 views. Dat kan ik me wel voorstellen, het is een aardig patroon. Zal ik in 2014 weer een CAL starten? Wat vind je? Ik krijg trouwens nooit meer een foto van een haakwerk of een gemaakt borduurpatroon, zouden lezers het patroon echt alleen opslaan? Ik waardeer het wel zeer om een foto te ontvangen, het is maar dat je het weet.

Ook verder zijn de statistieken wel interessant om te bekijken. Iedere dag kijken rond de duizend mensen naar mijn blog, maar meestal niet naar het nieuwste bericht. Populair zijn de berichten Vrijdag=Etsydag. Hoewel er bijna nooit iemand op gereageerd heeft, is er meer dan honderd keer naar gekeken. Zou dat ook wat nieuwe klanten opgeleverd hebben? Ik ben van plan deze reeks in 2014 te hervatten en te stoppen met het zondagse handwerkboek. Nadat daar aanvankelijk ook goed naar gekeken werd, zakt het behoorlijk in en het is relatief veel werk.

De adventkalender heeft me ook veel nieuwe bezoekers opgeleverd. Als ik weer gevraagd wordt, dan zal ik zeker weer meedoen.

Tot slot: waar ik zeker mee doorga zijn de "leuke links". Wederom reageert er bijna nooit iemand, maar dat wil niet zeggen dat er geen views zijn. Het zijn berichten die goed in de markt liggen. Misschien eens een nieuw plaatje zoeken?

3 opmerkingen:

Marga Boot zei

Dank je wel voor alle leuke en leerzame berichten op je blog. Het project kleedje haken was heel erg leuk om te doen! Of ik het nog een keer zal doen, denk het niet, want ik ben nu helemaal aan de borduur! Ben van alles aan het uitproberen en nu met kruissteekjes begonnen. Ik kom regelmatig op je blog, omdat het erg uitgebreid is. Er is van alles te zien en te leren.

Wens je gezellige dagen toe en een gezond 2014 en hoop, nog heel veel bij je langs te komen.

Groetjes, Marga

Anoniem zei

kom af en toe piepen en nee, reageer bijna nooit, gewoon omdat ik geen grote prater ben... maar ga vooral zo door met je blog, ook al reageert niet iedereen (zoals ik..) toch vind ik het fijn om hier even rond te neuzen en inspiratie op te doen!

Birgitte aka Bietje zei

Bij deze prachtige God Jul wil ik je ook een fijne jaarwisseling wensen en alles goeds voor 2014.
En meteen even vermelden dat ik begonnen ben aan een nieuwe God Jul te borduren. Het God Jul virus heeft me weer te pakken.