maandag 17 februari 2014

Grotere patronenBedankt voor alle leuke reacties op mijn bericht van gisteren! In antwoord op jullie vraag welk pakketje ik het eerste zal maken: nou voorlopig nog geen, want er zijn nog allerlei dingetjes die eerst moeten worden afgemaakt.

Dat geldt trouwens dubbel zo hard voor bovenstaande grotere patronen, die ik ook nog kocht. Om te beginnen een boekje uit de DMC serie van Mango Pratique. Voor de prijs van dit boekje koop je één Engels tijdschrift in de winkel en er staan honderden patronen in, waarvan het merendeel me aanspreekt. Prachtig!

Van een andere orde is het kleinere patroon van Christiane Dahlbeck, dat op de foto bovenaan staat. Google maar eens op haar naam, dan vind je nog veel meer moois.

Nog weer anders zijn de patronen "Chaos" en "Hahn Blackwork" van Farbenfroh. Als je de haan wat beter wilt bekijken, klik dan hier maar eens. Het patroon "Chaos" vond ik trouwens op dezelfde site. Van mezelf mag ik pas aan beginnen als ik iets anders substantieels heb afgerond.

O ja, natuurlijk werkte ik ook mijn boodschappenlijstje af. Dus kocht ik een paar kleuren katoen voor de gehaakte babydeken en een aantal knopen. Verder was er een zakje veiligheidsoogjes voor slechts 1 euro. Ik kon het voor die prijs niet laten liggen, maar nu moet ik zorgen ze niet kwijt te raken. Ze zijn zo klein.

Thuisgekomen bleek trouwens dat de donkerste gele katoen teveel oranje was. Ik had notabene een staaltje meegenomen van het materiaal, wel zonder het juiste merk katoen te weten. Het licht was in de IJsselhallen zo slecht, dat je daar het verschil niet kon zien. Bij daglicht zag ik het meteen, zodat ik toch naar de stad moest voor gele katoen. Daar is het trouwens prima gelukt.

4 opmerkingen:

Nina-hobbysite zei

Nog meer mooie spullen. De haan lijkt me mooi. Ja, was soms vreemd licht in ijsselhallen!

Karina zei

Christiane Dahlbeck maakt prachtige ontwerpen, ik vind ze echt geweldig. Ik heb meerdere boeken van haar, ze zijn absoluut de moeite waard! Leuk dat jij er ook enthousiast over bent. Ik ben wel een beetje jaloers als ik naar je score op de beurs kijk :-). Helaas was ik zelf niet in de gelegenheid om te gaan.

Creative Chaos zei

Hoi Miriam , nog ontzettend bedankt voor het lieve uiltje !!!

je hebt jezelf lekker verwend met nieuwe patroontjes , ben benieuwd hoe je Chaos word !! :-)
liefs, patti

Rita Janssen zei

En je had nog meer leuke dingen gekocht, toe maar! Je bent verwend en weet weer wat te doen!
Grtjes, rita.