woensdag 5 februari 2014

WIPWDit is hoever ik nu ben, hieronder zie je hoever ik was. Niet veel verschil, vind je niet? Maar Queeniepatch schreef me dat het erom ging enige vooruitgang te boeken en je niet onder druk gezet te voelen om een werkstuk af te krijgen.

Nou, ik heb er ruim een uur aan besteed, maar ben nog laaaaaaaaaang niet klaar. Dat stukje is alvast gelukt. Nu deze week nog een uurtje voor deze prachtige grachtenpanden vinden ...

Nou vergeet ik nog een link naar de animator van de WIPW! Lees er alles over dit initiatief op de blog Pintangle.

7 opmerkingen:

marietje zei

alle beetjes helpen, en het belangrijkste is natuurlijk dat je er lol in hebt. Zolang je ook maar een klein stukje doet, dan komt het vanzelf af.

En inderdaad hij word al heel mooi!

Nina Hobbysite zei

Toch leuk om te zien groeien. Mooie update!

Hobbyrita zei

Elk uurtje maak je vorderingen en er is niemand die achter je veren zit, dus neem rustig je tijd en werk eraan als je ECHT zin hebt, dan vorder je meestal het best.
Grtjes, rita.

AnitaS zei

Vele kleine stukjes samen worden een groot geheel. Het belangrijkste is dat je het met plezier doet.

Miriam zei

Dankjulliewel voor het aardige commentaar!

Annet zei

Tsja, in borduurwerk gaat ongemerkt meer tijd zitten dan je denkt. Maar het leuke is, dat je dat niet in de gaten hebt als je aan het borduren bent. Geniet er gewoon maar van.

Queeniepatch zei

Just ONE stitch is still progress! Often just ONE stitch leads to ANOTHER, and then ANOTHER and you have made more progress than you planned.
Keep up the good work and ENJOY!