vrijdag 21 februari 2014

Vrijdag = Etsy dagIn de reeks "Vrijdag = Etsy dag" komt vandaag Roos van Roses are red NL aan bod. Ze heeft een herkenbare stijl en het verbaast me dus niet dat ze schrijft:

Ik ben free-lance styliste en maak vooral prints. Naast dit werk heb ik een webwinkel en sinds kort een Etsy shop. Ik maak van hout bloemenvazen, vissenkommen en dieren. Het zijn een soort tekeningetjes, maar dan 3 dimensionaal. De meeste zijn in zwart-wit.

Sinds kort heb ik ook hele kleine houten broches en theedoeken. Deze zeefdruk ik zelf. Ik vind het heerlijk om dingen te maken, vooral omdat ik voor mijn werk veel achter de computer zit.
Ik vind Etsy zo leuk omdat je ook contact hebt met anderen, door de Teams en ook de Treasuries.
Ik heb zelf ook een blog. Het is een tekenblog waar iedereen aan mee kan doen. Het gaat vooral om het plezier om dingen te maken. Elke maand werken we aan een thema. Je kunt tekenen, schilderen, foto's maken, maar er zijn ook mensen die dingen haken of iets dergelijks. Het leuke is altijd om te zien hoeveel verschillende dingen kunnen maken met een zelfde opdracht. Ik maak van alle inzendingen een collage en daaronder zet ik ook alle inzendingen nog los.NB De blog van Roos is echt een heel leuk initiatief! Misschien kun je overwegen om (al dan niet incidenteel) mee te doen, het is in ieder geval de moeite waard om de site te bekijken. Ik heb er met plezier rondgekeken.

1 opmerking:

Roos zei

Hoi Miriam, Bedankt voor je leuke stukje op de blog!Ik vind het een erg leuk initiatief. Als er nog iemand mee wil doen met mijn tekenblog, jullie hebben nog het hele weekend de tijd,tot en met maandagavond kunnen er nog bijdrages worden ingeleverd.Fijn weekend allemaal, Groetjes Roos