woensdag 20 oktober 2021

Advent uitdaging (2)

De nieuwe uitdaging van Corina van de Handwerktuin vind ik zo leuk, dat ik 'm niet kan weerstaan. Het is de bedoeling om op 24 november genoeg werkjes bij elkaar gesprokkeld te hebben om een adventskalender te kunnen maken of bijvoorbeeld kerstkaarten.
Deze tweede week heb ik twee werkjes gekozen die al afgerond zijn en eentje die bijna klaar is. Herkennen jullie de kabouter? Ik liet 'm hier ook al zien, maar toen was ik een stuk minder ver en de "omlijning" ontbrak. Helaas ben ik nog niet helemaal klaar, dat had ik eigenlijk wel gepland voor deze keer.

6 opmerkingen:

Corina zei

Zo leuk dat je meedoet, en dit is ook weer een hele leuke bijdrage. Die heb je nu vast zo af.

De Breimeisjes zei

Dat hartje is ook zo mooi!

Elizabeth zei

Ja, het is een leuke challenge! Maar ik heb nog teveel ander werk liggen... Dus ik houd het bij volgen wat anderen maken... En ik geniet ook mee op jouw blog!

Corrie zei

Leuk al die kleine werkjes bij elkaar.

Gonda Westra-Steursma zei

Dat is een leuke uitdaging voor de adventskalender. Het gebreide hartje vind ik echt snoezig en het lijkt wel Zweeds. Daar hebben ze veel harten met kerst. Dat gaat lukken toch?
Ook je kabouter wordt mooi. Ik zie het allemaal wel voorbijkomen. Succes ermee!
groeten,
Gonda

Annet zei

Je kerstkabouter schiet al lekker op, soms duurt het gewoon wat langer dan je denkt. Dat hartje komt me bekent voor, ik heb het ooit van papier gemaakt.