maandag 17 mei 2010

Kussens


In de meivakantie is de naaimachine ook weer eens van stal gehaald. Het is heerlijk dat de machine op zolder gewoon een poos op tafel kan blijven staan. Echt handig ben ik er niet mee, maar het stimuleert me zeker als de machine startklaar staat.Van geruite en gestreepte lapjes heb ik drie kussentjes genaaid voor op het bed met de blauwe Wolhemeldeken. Het breekt het grote blauwe vlak van de deken een beetje. Omdat ik voor de voor- en achterkant verschillende lapjes heb gebruikt, zijn er verschillende combinaties mogelijk. De hoezen zijn gevuld met eenvoudige kussentjes van de Ikea.

7 opmerkingen:

Miss 376 zei

I always find it easier when the machine is already set up. The cushions are a great compliment to the cover

Marian zei

Leuke kussentjes, zien er lekker vrolijk uit. Wist niet dat jij ook had meegedaan aan de GMD, ik ben blkijven steken bij blokje 19 of 20, daar kwam ik niet helemaal uit. Eigenlijk breng je me op een idee, ik ga het gewoon weer allemaal opsnorren (als ik er tenminste bij kan en het niet is opgeslagen bij de verhuisspullen). Je deken ziet er ook prachtig uit, wat ik ervan kan zien.

Miriam zei

Marian het is inderdaad jammer om de deken niet af te maken. Als je op mijn blog op het label GMB klikt, dan vind je 44 posts over mijn deken inclusief een paar links naar vervangende/extra blokjes. Bovendien kun je ook best een blok dat je goed bevallen is twee keer breien, dat valt echt niet op in het geheel.

Marian zei

Ik heb even naar je blokken gekeken en je deken is wel heel erg mooi, het begint echt bij me te kriebelen en gelukkig kon ik nog bij m'n spullen. Het patroon en materiaal voor m'n "eerste" blok dit jaar heb ik al klaar gelegd. Eerst nog even 10 toertjes aan een paar sokken breien, dan zijn die ook klaar. Ik ben trouwens ook aan het rommelen geweest met de blokken en heb ook een paar "eigen" blokken gemaakt, met dank aan Phildar :-)

Lia zei

Mooi geworden: deze kussens... op die donkerblauwe deken ook nog.

lucie zei

Staat erg gezellig zo!
mijn gmd is ook blijven steken en gaat gewoon verwerkt worden naar iets anders....

gr Lucie

Elza zei

Gezellige kussentjes.
Het ziet er allemaal mooi uit.