zaterdag 12 juni 2010

Krokodil


In mijn bloglijstje komt een link naar de Russische blog Aiolka voor, want de freebies die je daar kunt vinden zijn de moeite waard. Deze krokodil is er een voorbeeld van, al is het eigenlijke patroon een stuk groter. Een grappig beestje, toch?

6 opmerkingen:

Miriam zei

Heel leuke krokodil! Ik zag ook een geinige giraffe, mooie harten en nog veel meer leuke patroontjes. Vanavond nog maar eens uitgebreid voor gaan zitten, dankjewel voor de link.

Groetjes
Miriam

Ingrid zei

het is inderdaad een heel leuke blog , bedankt voor de link , heb hem bij mijn favo's geplaatst !!
Fijn weekend nog !

Bietje zei

Per toeval kwam ik op jouw blog en ik heb me meteen aangemeld als volger. Wat een overdaad aan prachtige patroontjes en werkjes. Ik heb geruime tijd blijven hangen, maar ik heb nog steeds niet alles gezien wat ik wil, dus ik kom terug.

Miriam zei

Hartelijk bedankt voor de leuke reacties. Bietje, ik heb meteen jouw profiel bekeken en zo jouw blog ontdekt. Binnenkort zal ik de blog opnemen in mijn dinsdagse lijstjes van Nederlandstalige handwerkblogs.

Corina zei

Bedankt voor de link, wat staan daar leuke dingen. Grappig hè, dat je ook zonder elkaars taal te spreken zo ver (letterlijk en figuurlijk) kunt komen!

Magda/Aurora zei

ook weer mooi voor een verjaardagskaart!