woensdag 29 december 2010

Wie breit er mee?


Aan de gebreide proeflapjes heb ik zo'n plezier beleefd, dat ik besloten heb om een grotere stekenlap te maken in de vorm van een sjaal. Ik heb al 30 centimeter geproduceerd in één dag omdat het zo leuk is om te doen. En natuurlijk ook een beetje door de lekkere dikke wol, waardoor ik met naalden 5 1/2 kan werken.

Zijn er lezers/essen die zin hebben om met mij mee te breien aan de witte wintersjaal? Ik heb het patroon namelijk uitgeschreven, dus het kan zo een Knit-Along worden. Laat het me weten hieronder in een reactie of per mail als je belangstelling hebt om mee te doen. Als er een paar belangstellenden zijn dan publiceer ik de beschrijving op mijn blog. Ik ben benieuwd!

5 opmerkingen:

saramshobby zei

veel plezier met het breien :)
ziet er leuk uit

ik volg je blog, via het volgknopje ;)

mvg saramshobby
www.saramshobby.blogspot.com

Elly Kantklosje zei

het zou leuk zijn als je de patroontjes plaats ga dan meedoen word allen wel een rol

Miriam zei

Elly, ik ga inderdaad de patroontjes plaatsen. Elke maandag, donderdag en zaterdag komt er een aflevering. Voor een rol zul je wel wat meer patroontjes nodig hebben, maar die kun je elders op het internet ook wel vinden.

Hetty zei

Dat word een mooie sjaal,lijkt mij wel wat, maar ik heb nog zo veel andere dingen.
Wanneer moet het af zijn dan?
Moet het van wit of mag het ook een andere kleur worden.
En hoe lang word de sjaal.
Ik denk er nog even over na.
Groetjes Hetty.

Miriam zei

Hetty: alles mag en niks moet. Meer info kun je vinden in het volgende berichtje. Morgen zal het eerste patroontje geplaatst worden.