vrijdag 21 oktober 2011

Vrijdag = Etsy dag

Etsy is nog niet zo bekend in Nederland en dat vind ik onterecht. Vandaar dat je voorlopig elke week op vrijdag kunt kennismaken met een creatieve Etsy-verkoper op mijn blog. Deze week staat Leila van Where the Orchids Grow centraal.


Ik vroeg haar waar en wanneer ze heeft leren naaien:

Mijn moeder naaide vroeger al mijn kleren zelf. Ik had zo'n oude Singer trap naaimachine op mijn slaapkamer en daar maakte ik samen met haar poppenkleertjes op. Mijn moeder is coupeuse en was/ is altijd iets aan het maken, kleding, haken breien en later ook quilten. Dus ik heb het eigenlijk met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten gekregen!


Welke producten worden het best verkocht?

Mijn winkel is pas een paar maanden open en ik heb nog niet zo heel erg veel verkocht. Tot nu toe doen de kleine portemonneetjes het goed, kussens en cameratasjes.


Verkoop je nog elders?

Ik verkoop verder nergens. Mijn winkel is een verlengstuk van mijn blog waar ik iets meer dan een jaar geleden mee begonnen ben. Ik maak zoveel nu dat ik het onmogelijk allemaal zelf kan houden of weg geven!

2 opmerkingen:

{Leila}Where the Orchids Grow zei

Hoi Miriam, leuk om mijzelf op jouw blog te zien- dank je!
Fijn weekend!

cindy zei

hartelijk dank om met dit bericht etsy in de kijker te zetten, ik kende het nog niet maar omdat ik ook niet weet waar ik met mijn spulletjes moet blijven is dit een heel goed alternatief.
fijne zondag