dinsdag 29 november 2011

Take A Stitch on TuesdayIn mei 2008 schreef ik op deze blog voor de eerste keer iets over TAST oftewel Take A Stitch on Tuesday. Nu er in 2012 weer een nieuwe ronde TAST komt, ben ik opnieuw van de partij en zal ik er elke dinsdag over bloggen. Vandaar dat ik nu alvast een introductiebericht post.

TAST is een initiatief van Sharon Boggon, die in 2007 iedere dinsdag op haar blog een borduursteek centraal stelde. De uitdaging voor de deelnemers aan haar TAST was om daar in die week mee aan de slag te gaan. De resultaten werden natuurlijk daarna online aan elkaar getoond.

In 2008 gingen een aantal leden van de toendertijd nieuwe groep Stitchin Fingers vrijwel dezelfde uitdaging nog een keertje aan. Ik was één van de deelnemers en deed natuurlijk in mijn blog verslag van mijn wedervaren. Helaas raakte de snit een beetje uit deze groep: er werden steeds vaker rustpauzes ingelast en er haakten een aantal deelnemers af. Uiteindelijk ben ik ook gestopt. De 33 werkstukjes die ik gemaakt heb in dit kader, kun je hier vinden.

In 2010 is er een tweede ronde TAST gestart door Sharon op haar blog, natuurlijk met nieuwe steken. Zolang ik participeerde, heb ik steeds een blogbericht geschreven. Deze berichten zijn terug te vinden door te klikken op het label TAST.

Met plezier kijk ik terug op mijn eerdere TAST-ervaringen en ik heb ook al tal van nieuwe steken onder de knie gekregen. Ik ga het dus nog eens proberen en wie ook mee wil doen, kan zich op de blog Pin Tangle nog aanmelden.

4 opmerkingen:

zohra zei

Lijkt me heel leuk, om op korte tijd veel steken bij te leren. Maar hier ontbreekt de tijd.
Veel succes en ik ben benieuwd naar de creaties
Liefs Zohra

Anoniem zei

leuk om al die steken te leren,veel plezier,
groetjes Judith

Anje-Grietje zei

Heb van dit soort leuke samenborduurtjes nog nooit gehoord, maar het is een super goed idee....
Zou het niet leuk zijn als je zelf zo iets organiseerde??? Gewoon... klein... en in het Nederlands???
Groetjes, Anje.

Dineke zei

Ik ben heel benieuwd naar de steken die langs gaan komen.