vrijdag 4 november 2011

Vrijdag = Etsy dag

Etsy is nog niet zo bekend in Nederland en dat vind ik onterecht. Vandaar dat je voorlopig elke week op vrijdag kunt kennismaken met een creatieve Etsy-verkoper op mijn blog. Deze week word je uitgenodigd om eens te gaan kijken bij Made in Utrecht oftewel mijzelf, Miriam van deze borduurblog.

Beetje vreemd natuurlijk, om mezelf te coveren. Maar ik heb aan het begin van de week contact gelegd met enkele andere kandidaten en tot nu toe nog niets gehoord. Vandaar!


Mijn shop is nogal divers, omdat ik er niet zo van houd om steeds hetzelfde te maken. Toch heb ik al een paar kerstornamenten van vilt gemaakt en op dezelfde manier versierd. Lijkt me leuk in de boom of gewoon als versiering voor aan de knoppen van een kast bijvoorbeeld.


Ik heb een paar van dergelijke kleedjes gehaakt, maar er tot nu toe nog geen een verkocht. Ook het witte exemplaar dat ik maandag liet zien is te koop voor zeven euro. Het is nog niet eens geëtaleerd bij Etsy, een primeur dus voor de lezers van deze blog! Neem even contact met me op als je het witte kleedje wilt kopen.


De babymutsjes zijn een leuk kraamcadeautje. Op verzoek kan ik trouwens binnen een week een andere kleur muts breien. Geen punt!

Alle Nederlandse bestellers kunnen trouwens ook nog tot en met 11 november van een speciale kortingscode profiteren. Als je het woord ACTIE invoert bij "apply shop coupon code", dan betaal je geen verzendkosten.

NB Zeer bij toeval is de ster vannacht verkocht! Maar er zijn nog meer dergelijke ornamentjes in de webshop en mogelijk heb ik er zelfs nog eentje in voorraad, ik zal vanavond zoeken.

1 opmerking:

Lia zei

wauw, Miriam, mooi blauw kleedje heb je gehaakt!
Dit soort kleedjes maak ik ook regelmatig, iets wat voor mij onweerstaanbaar is!
Ook al ben ik de laatste weken meer naar het breien overgeleund.
Iets wat het breken van mijn pols voorlopig heeft onderbroken...
groetjes,