maandag 11 november 2013

[OT] De bestralingVerschillende bloggers hebben me gevraagd hoe het nu ging en eerlijk gezegd hebben ze geen antwoord gekregen. Ik wilde er gewoon nog niet aan denken, maar vandaag is de bestraling begonnen. Zes weken, elke werkdag. Het is extra vervelend omdat ik een masker op moet, om m'n hoofd tot op 1 millimeter goed te positioneren. Natuurlijk snap ik wel waarom dat belangrijk is, maar het zit echt niet prettig.

Overigens gaat het op dit moment gelukkig goed met mij, ik kan eigenlijk alles weer. De (goedaardige) tumor is echter nog dusdanig groot, dat de groei zo mogelijk gestopt moet worden. De komende tijd zal uitwijzen wat voor klachten ik krijg van de bestraling.

Voor lotgenoten die ook een brughoektumor hebben: ik heb trouwens gisteren een informatieve blog ontdekt, die ik prettig vond om te lezen. Heel concreet, niet teveel poespas en de bestraling gelukkig met positief resultaat.

12 opmerkingen:

marion zei

sterkte de komende dagen/weken.

Mery Kramer zei

heel veel sterkte toe gewenst deze weken grtjs mery

Nina-hobbysite zei

Sterkte!

Lenie zei

Miriam heeel veel sterkte de komen de weken.
Groetjes
Lenie

adelheid zei

Ook van mijn kant heel veel sterkte gewenst!

AnitaS zei

Heel veel sterkte de komende tijd.

Esse-Riekje zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Esse-Riekje zei

Heel veel sterkte , veel liefde en zegeningen op je pad....<3

Simonne Valenberghs zei

Sterkte met de bestralingen; ik heb morgen mijn laatste van 28stuks voor borstkanker

Jane Galley zei

I often think of you, and how it's going, so thank you for the update. Hope it goes well for you, and you can soon get back to a more normal routine. All the very best

Corina zei

Heel veel sterkte gewenst!

Rita Janssen zei

Heel veel sterkte! Ook ik had ooit bestraling voor mijn borstkanker. Het viel mee, het is wel vermoeiend, elke dag naar het ziekenhuis, verder heb ik weinig of geen bijwerkingen ervan gehad. Het komt vast goed Miriam! Bij mij is het 18 jaar geleden! We lezen het wel hoe het je vergaat!
Grtjes, rita.