zaterdag 6 oktober 2012

CAL (deel 6)


Het kleed begint al op te schieten, dit is de een na laatste aflevering van de CAL. Morgen een overzicht om te laten zien hoever iedereen al is, vandaag de nieuwe toeren:

Toer 51: Haak in iedere steek een stokje.
Toer 52: 15 vasten in 15 stokjes, een ketting van 6 lossen, 6 steken overslaan (uit de vorige toer), 2 stokjes in de volgende steek, 2 lossen, 2 stokjes in dezelfde steek, een ketting van 6 lossen, 6 steken overslaan (uit de vorige toer). Herhaal.
Toer 53: 13 vasten in 15 vasten, waarbij je de eerste en laatste steek uit de vorige toer overslaat, een ketting van 6 lossen, 6 steken overslaan, schelp bestaande uit 2 stokjes, 2 lossen en 2 stokjes in het eerste stokje van de schelp van de vorige rij, 1 losse, nogmaals een schelp in het laatste stokje van de schelp, 6 lossen. Herhaal.
Toer 54: 11 vasten in 13 vasten, 6 lossen, schelp van 3 stokjes, 2 lossen en 3 stokjes in de schelp, 2 lossen, schelp in de volgende schelp, 6 lossen. Herhaal.
Toer 55: 9 vasten in 11 vasten, 6 lossen, 8 stokjes in de schelp, 1 losse, 8 stokjes in de volgende schelp, 6 lossen. Herhaal.

Succes, en mail me gerust als er problemen zijn.

5 opmerkingen:

Aty zei

Dank je wel. Misschien vandaag een stukje doen. Fijn weekend verder.

Anoniem zei

Ha leuk kan ik weer verder, dank je wel weer en een fijn weekend.

Hetty zei

Bedankt voor deze deel,kan ik weer verder.
Een fijn weekend groetjes Hetty.

Marga zei

Snel weer verder. Bedankt!!!!!!

Jacq zei

O jee, alweer een week verder. Ik ben nog druk bezig met deel 3.