woensdag 27 juli 2011

Niet-sluitend zakje

Ik houd van smocken en ik probeerde daar een poosje geleden een moderne toepassing voor te vinden. Na wat denkwerk en een beetje uitproberen werd het dit eenvoudige zakje. Mooi zo. Maar pas toen het bijna klaar was, zag ik in dat het een niet-sluitend zakje zou gaan worden. Je kunt het wel sluiten, maar dan zie je het smockwerk bijna niet meer. Krqwkrqw .....

Wat doe ik er nu mee? Ik weet het echt nog niet. Heeft er iemand een idee?

7 opmerkingen:

Bietje zei

Slaapzakje voor een pop. Lintje aan maken, vullen met iets en ophangen. Vullen met materiaal en gewoon mooi laten wezen op een schaal. Een aantal van maken (met verschillend smockwerk) en als een vlaggetje aan elkaar maken. Als voorbeeldje gebruiken. In de binnenkant van je tas maken als zakje voor je mobiel of zo.
Ideeën zat, kies maar uit.

Hannie zei

Zorgen voor een bandje aan de binnenkant waar een lintje door kan.
Dan sluit je de binnenkant, terwijl de buitenkant met smockwerk zichzelf kan blijven en het zakje dicht is terwijl het lijkt op een niet-sluitend zakje.

Gingini zei

Drukknoopje?
Ouderwets, maar het werkt wel en is vlug klaar.
Leuk, smocken. :)

Kim zei

Leuk zakje! Dat smokwerk ziet er erg mooi uit. Misschien kun je er een lus aan maken en dan ophangen aan een kast of een stoel. Op die manier hoef je het niet dicht te maken omdat er weinig gevaar is dat er wat uitvalt. Zo wordt het een leuke accessoires voor in huis!

Groetjes, Kim
http://trendykim.blogspot.com

Miriam zei

Bedankt allemaal voor jullie tips, ik kon het werkelijk niet verzinnen. Als ik er iets nuttigs van heb gemaakt, dan zal ik het zakje weer laten zien.

Elizabeth zei

Ik zou het in de keuken hangen (lintje eraan..) en dan bv. zegeltjes in bewaren of DE punten..

marion zei

het eerste wat ik dacht is een kaartenzakje......maar spelletjeszak,breiwol meenemen zonder dat de bol door je tas zwerft tasje is mijn beste idee denk ik........