vrijdag 22 juli 2011

Vakantie!

Vandaag begint mijn vakantie en ik vind het verrukkelijk! De goudsbloemen bloeien (al is dit een foto van 2 jaar geleden), de dahlia's, de afrikaantjes, het slangenkruid en de stokrozen niet te vergeten. Dagelijks kunnen we ook een paar verse kerstomaatjes uit de tuin plukken. Mijn vakantiegevoel kan niet meer stuk!

Nou ja, iets heb ik nog wel te wensen: aan het begin van deze maand heb ik een Etsy-winkeltje geopend en tot nu toe heb ik NIETS verkocht. Natuurlijk moet ik de "regels" van Etsy nog verder leren begrijpen, maar een beetje ontmoedigd ben ik wel. Zouden jullie eens willen kijken naar het winkeltje, mogelijk valt je meteen iets op. Zijn de prijzen te hoog? De items niet goed gefotografeerd? Of moet ik gewoon geduld hebben?

Voor de lezers van deze blog heb ik trouwens een speciale aanbieding. Tot het einde van de maand juli geef ik 25 procent korting op alle artikelen in mijn Etsy shop. Je hebt daarvoor een zogenaamde couponcode nodig en die luidt BORDUURBLOG. Deze code kun je invoeren bij "apply shop coupon code".

11 opmerkingen:

Elizabeth zei

Wat leuk dat ik je nu even in het "echt" kan zien. Nu kan ik beter onthouden "wie" Miriam is..,leuke foto trouwens!
Vakantie hebben is heerlijk, en geniet er van met volle teugen, want het is ook weer snel voorbij.
Ik zal eens gaan kijken bij Etsy, doe het niet vaak.. Gewoon geduld hebben, het is soms moeilijk te achterhalen waarom iets niet wil gaan lopen. Als me iets opvalt, laat ik het je weten!

Groetjes, Elizabeth

Sarah zei

Geniet maar eens goed van je welverdiende vakantie ;)

Misschien je Etsy winkel toevoegen aan google ?

Mvg Sarah

Edith zei

Jaaaa! Dan heb ik de primeur! ;-)) Ik heb zojuist die mooie butterfly-kaart bij je gekocht.
Ik volg je blog al een poos, had ook al in je Etsy-winkel gesnuffeld. Toen viel die kaart me al op. Nu ik hoorde dat je nog niets verkocht had, wilde ik een einde maken aan deze impasse.
En als er een schaap over de dam is, volgen er meer!

Ik ga je kaart gebruiken voor postcrossing. Alle kaarten die ik post en ontvang, meld ik op Facebook. Zodra ik die van jou verstuur, zet ik er voor mijn vrienden/readers dan meteen een linkje bij naar jouw winkel ...... Zo krijgen we de boel wel aan het rollen! Groetjes een een fijn weekend! Ik kijk uit naar mijn purchase! Groetjes, Edith

Anita - Vlijtige Handjes zei

Je hebt een leuk winkeltje daar zak het niet aan liggen maar niets is zo moeilijk als verspreid worden, reclame maken. Zorg dat google je kan vinden door overal je winkeltje te noemen en zorg dat je op veel plaatsen'iets' achterlaat.
Tips! Linken zijn belangrijk. Bijvoorbeeld in je handtekening.
Woorden waarop een bezoeker zal zoeken verwerken in je teksten. Google pikt die op en gaat daar op zoeken.
En vooral veel babbelen met andere mensen die zelf niet zo creatief zijn.
veel succes Groetjes Anita

caroline zei

hallo

en waar kun je de webwinkel aanklikken ?
misschien zie ik het niet ,
maar ik vind het niet ;)
groetjes uit belgie
caroline

Aty zei

Een hele fijne vakantie, geniet ervan. Je Etsy winkel gaat vast wel lopen het is nu ook volop vakantie dus minder mensen op pc.
Wij moeten nog 1 week en dan hebben we ook vakantie heerlijk.
groetjes,

Miriam zei

Ik had je al aan m'n Etsy-cirkle toegevoegd, dat geeft wat publiciteit. Maar voor de rest is het wachten, wachten, wachten. Je hebt leuke dingen in je winkel en je prijzen zijn niet verkeerd: daar ligt het niet aan dus.

Groetjes
Miriam

Willy zei

Je Etsy winkel ziet er leuk uit, niet te duur, maar er zijn natuurlijk verschrikkelijk veel producten die op deze manier verkocht willen worden. Geduld hebben lijkt me.
Fijne vakantie, groetjes

Kim zei

Je moet inderdaad geduld hebben. Het duurde ook een paar maanden voordat ik wat uit mijn webshop http://www.trendykim.nl verkocht.
Misschien kun je proberen meer reclame te maken voor je winkel d.m.v. link ruilen of iets anders.
Succes!

Groetjes, Kim
http://trendykim.blogspot.com

marion zei

genieten van je vakantie en even geduld lijkt me

Lia zei

Leuk dat je nu ook een Etsy-winkeltje hebt. Ik vind een paar kaarten erg leuk (met lieveheersbeestjes en die japanse. Maar schrijven doen de mensen ook steeds minder, Miriam...
De prijzen zijn best goed, volgens mij. Waarom bied je ze ook niet in een soort ophangversie aan? Beste wensen ermee, in ieder geval!